Ποδόσφαιρο

Αυτός ήταν ο περσινός Καλτσάς…

Ο Αντρέα Στραματσόνι, έδωσε την ευκαιρία απόψε στον Νίκο Καλτσά και αυτός την έπιασε από τα μαλλιά.

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι, παίρνοντας τη θέση του Αμπεντ, ο οποίος ήταν και πάλι αρνητικός, έδωσε τρεξίματα, πίεσε μπροστά, πήρε μπάλες, έκανε προσπάθειες και εν τέλει δικαιώθηκε με ένα γκολ-το πρώτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού-το οποίο σφράγισε τη νίκη του «τριφυλλιού».

Ο Ιταλός τεχνικός των «πράσινων», είδε-ορθά-πως ο «βαρύς» Αμπεντ, σε αυτό το 4-3-2-1, δεν μπορούσε να δώσει στην ομάδα, αυτά που ο ίδιος ζητούσε, το… γύρισε σε ένα 4-3-3 στο Β΄ μέρος, τοποθετώντας τον Καλτσά, κοντά στους Πέτριτς και Καρέλη.

Η τριάδα μπροστά λειτούργησε πολύ καλά (χαρακτηριστική η φάση του 53΄, με διπλό τετ α τετ), ανέβηκε η πίεση του Παναθηναϊκού, ο Καλτσάς βοήθησε πολύ σε αυτό, με αποτέλεσμα, να αλλάξει η εικόνα και των «πράσινων», αλλά και του αγώνα.

Ο Νίκος Καλτσάς, δεδομένα, είχε αδικηθεί από τον προκάτοχο του Στραματσόνι, δεν έπαιξε πολύ, ο Ιταλός του έδωσε απόψε την ευκαιρία και από δω και πέρα και με βάση την εμφάνισή του με τον Αστέρα, ο Καλτσάς, αναμένεται να ξαναπαίξει… πολύ.

Exit mobile version