ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κανέλλος: «Νίκη που θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά»

Ο Μάκης Κανέλλος μετά την επικράτηση επί του Παμβοχαϊκού, έκανε λόγο για νίκη που θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Κανέλλος: «Νίκη που θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά»

Η αλήθεια είναι πως τη νίκη την ήθελε σήμερα ο Παναθηναϊκός, που έχει προβληματίσει με τις εμφανίσεις. Χρόνος όμως υπάρχει για βελτίωση και αυτό είναι κάτι που δήλωσε και ο Μήκης Κανέλλος, μετά τη νίκη στο Βραχάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πετύχαμε δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη που θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ο Παμβοχαϊκός έχει πολύ καλή ομάδα και χαίρομαι για αυτό. Κάνουμε σκληρή δουλειά και βελτιωνόμαστε. Πρέπει να νικήσουμε τα δύο ματς που απομένουν στον πρώτο γύρο για να κοιτάμε ψηλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...