ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Η σέξι Ελληνίδα που πίνει τον καφέ της με τον Κλούνεϊ! (pics)

Στις διαφημίσεις για τον καφέ που πρωταγωνιστεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ τα τελευταία χρόνια βρίσκονται ορισμένες πολύ όμορφες στο πλευρό του. Στη νέα διαφήμιση θα παίξει μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες!

Η σέξι Ελληνίδα που πίνει τον καφέ της με τον Κλούνεϊ! (pics)

Πρόκειται για την Νατάσα Καλογρίδη, η οποία πέρασε από κάστινγκ και ανάμεσα από δεκάδες μοντέλα και ηθοποιούς από όλο τον κόσμο, επελέγη εκείνη για τον ρόλο δίπλα στον διάσημο Χολιγουντιανό ηθοποιό.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ