ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινο» τσεκάρισμα για Μπουμάλ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού ενόψει Ιανουαρίου, φέρεται να βρίσκεται ο Ολιβιέ Μπουμάλ, με τους «πράσινους» να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport».

«Πράσινο» τσεκάρισμα για Μπουμάλ

Ο Καμερουνέζος χαφ του Πανιωνίου πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και μέχρι τώρα έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα, δίνοντας μάλιστα και επτά ασίστ.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Live Sport», ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του «τριφυλλιού» ενόψει Ιανουαρίου, καθώς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι οι «πράσινοι» παρακολουθούν την υπόθεση και αναμένεται να κινηθούν για να ντύσουν στα «πράσινα» τον ποδοσφαιριστή.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα της υπόθεσης ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι πως ο ποδοσφαιριστής θα λείψει από την αναμέτρηση του β’ γύρου στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Συγκεκριμένα, ο Μπουμάλ συμπλήρωσε κάρτες στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ το Σαββάτο (12/12) και ο Πανιώνιος αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.579 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.