ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ευκαιρία του Νίνη με Κέρκυρα

Στο ματς κυπέλλου με την Κέρκυρα την Πέμπτη (17/12), θα έχει την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί ο Σωτήρης Νίνης, που δείχνει να είναι παραγκωνισμένος από τον Αντρέα Στραματσόνι στα τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Η ευκαιρία του Νίνη με Κέρκυρα

Με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του «τριφυλλιού», ο Σωτήρης Νίνης δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του με την «πράσινη» φανέλα.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει πειστεί από τη μέχρι τώρα παρουσία του Έλληνα χαφ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός αποστολής στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος με τη Βέροια και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σωτήρης Νίνης σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», πήρε τα μηνύματα αυτά και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου την Πέμπτη (17/12, 17:00), θέλει να αποδείξει στον Στραματσόνι, πως αξίζει μια θέση στο βασικό σχήμα των «πρασίνων».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.