ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Ερασιτέχνης για τις εκλογές της Συμμαχίας

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε τρία στελέχη του που αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα, στις προσεχείς εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Ο Ερασιτέχνης για τις εκλογές της Συμμαχίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή των φίλων του Τριφυλλιού στη διοίκησή του. Άλλωστε, το ανώτατο όργανο του Π.Α.Ο. είναι η Γενική Συνέλευση,  η οποία αποτελείται από τα μέλη και τους φιλάθλους του.  Σε αυτό το πνεύμα, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εύχεται καλή επιτυχία σε 3 στελέχη του που αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

 Ο Γιώργος Καρανάσος είναι Γενικός Γραμματέας του Ομίλου, με έντονη παρουσία στα Παναθηναϊκά δρώμενα και πολυσχιδή προσφορά στο Σύλλογο. Εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και στις προηγούμενες εκλογές και είναι μέχρι σήμερα ένας από τους εκπροσώπους της στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Αλεξανδρής είναι team manager της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.670 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Τέλος, ο Κωνσταντίνος Γλυνός είναι Έφορος των ακαδημιών γυναικείου μπάσκετ του Συλλόγου.

Ο καθένας από τους τρεις, έχει τις προσωπικές του απόψεις για την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας, αλλά και οι τρεις διακρίνονται για την αγάπη τους στον Παναθηναϊκό και την ειλικρινή τους διάθεση να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια. Είναι άνθρωποι γεμάτοι Παναθηναϊκή ενέργεια και μεράκι, όπως πρέπει να είναι όσοι στελεχώνουν το Σύλλογό μας.

Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της Παρασκευής 18/12, να λάβουν μέρος στη διαδικασία. Όσες περισσότερες φωνές ακουστούν, τόσο το καλύτερο για το μέλλον της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Και όλοι μαζί –όλα τα τμήματα του Ομίλου και όλοι οι φίλαθλοι- μπορούμε να γίνουμε μια γροθιά για να φτάσουμε σύντομα τον Παναθηναϊκό μας ξανά εκεί που είναι η θέση του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.