ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θα ψάξει για «Μπουμάλ»

Ο Στραματσόνι θέλει αυτό που δεν ήθελε ο Αναστασίου. Ποιοτικούς ακραίους, με έφεση στο σκοράρισμα. Και ο Παναθηναϊκός δεν θα αργήσει να τους αναζητήσει.

Θα ψάξει για «Μπουμάλ»

Το όνομα του Ολιβιέ Μπουμάλ ήρθε στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες και κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό για δύο λόγους. Και γιατί ο παίκτης δεν είναι η πρώτη φορά που «ακούγεται» για τον Παναθηναϊκό, αφού είχε «παίξει» το όνομά του το καλοκαίρι και γιατί ο Παναθηναϊκός αναζητεί πλέον ακραίους μεσοεπιθετικούς. Κάτι που δεν συνέβαινε επί Αναστασίου.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού δεν παρέτασσε την ομάδα του με σχήμα που θα βοηθούσε τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, για τον Μπουμάλ τον είχαν ρωτήσει και δεν είχε εκφράσει και την καλύτερη δυνατή γνώμη. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Στραματσόνι θέλει να «βάλει» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ακραίους, να βγάζει η ομάδα επιθέσεις από εκεί και κάθε αξιόλογος παίκτης που παίζει στη γραμμή και έχει έφεση στο σκοράρισμα μπορεί να αποτελέσει στόχο. Για τον Μπουμάλ, ωστόσο, δύσκολα μπορεί να γίνει κάτι τον Γενάρη, αφού έχει συμβόλαιο και τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού είναι πολύ περιορισμένα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.