ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σενάριο» επιστροφής για Καραγκούνη-Ζιλμπέρτο Σίλβα

Την επιστροφή των Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας πόστα, φέρεται να σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Σενάριο» επιστροφής για Καραγκούνη-Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΠΑΕ, θέλει να ενισχύσει την ομάδα σε επίπεδο στελεχών, προκειμένου να διαφοροποιηθεί ο τρόπος λειτουργίας.

Έτσι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News», ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στο μυαλό του την επαναφορά των δύο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα στην περίπτωση του Καραγκούνη, οι σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο έχουν καλυτερέψει, μετά την φυγή του από την Εθνική ομάδα. Ενώ θετική άποψη για την επιστροφή σε πόστο στο σύλλογο έχει και ο Τάκης Φύσσας, καθώς με τον «Κάρα» διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.576 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα με τον Καραγκούνη, υπάρχει και η περίπτωση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες και επίσημα πως κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ και η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωσε που εξέδωσε άφησε ανοιχτή την πόρτα για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας. Όπως υποστηρίζει το «Goal» υπήρξε επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και κανονίστηκε ραντεβού στην Αθήνα από το νέο έτος.

Στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για εκπρόσωπο σε θεσμούς, εκδηλώσεις, αλλά και σε ευρωπαϊκές κληρώσεις, προκειμένου να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την απήχηση που έχει ο Βραζιλιάνος στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Παράλληλα και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αγαπητοί στις τάξεις των «πράσινων» οπαδών και η παρουσία τους στην ομάδα της οποίας τη φανέλα τίμησαν και τιμήθηκαν, θα είχε θετικό αντίκτυπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...