ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησε να μπει στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις σεζόν 2017-2018 και 2018-2019, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Super League.

Στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων ο Παναθηναϊκός

Η συμφωνία πλέον είναι επίσημη, με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, να δηλώνει πως η συμμετοχή της «πράσινης» ΠΑΕ στην κεντρική διαχείριση είναι μία θετική εξέλιξη.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League:

«Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της Nova, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, να συμμετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επιτεύχθηκε τελικά και επισφραγίσθηκε σήμερα με την υπογραφή της συμφωνίας».

Από τη μεριά του ο Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε λίγο μετά την επίσημη συμφωνία: «Αποτελεί μια θετική εξέλιξη η συμμετοχή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων της Super League μέχρι και το 2019. Το ποδόσφαιρο μπορεί να προοδεύσει μόνο μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ιδίως στα μεγάλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως οι χορηγικές συμφωνίες και το τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.