ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας ο Παναθηναϊκός Α.Ο

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας κατηγορίας Elite Ανδρών και Γυναικών, που θα διεξαχθεί 17-20 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Εθνικού Γ.Σ. (Β. Όλγας 6, Ζάππειο).

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας ο Παναθηναϊκός Α.Ο

Οι «πράσινοι» θα κατέβουν στο πρωτάθλημα με επτά αθλητές και προπονητή φυσικά, τον Γιάννη Αϊδινιώτη.

Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν το «τριφύλλι» στη διοργάνωση, είναι οι: Θοδωρής Ριτζάκης στην κατηγορία των 69 κιλών, Ειρηναίος Τσινάκης  στα 64 κιλά, Διονύσης Περδικάρης  στα 56 κιλά, Γιάννης Παπανικολάου στην κατηγορία των 81 κιλών, Θοδωρής Ράλλης  επίσης στα 81 κιλά και οι Διονύσης Χελιώτης και Σπύρος Κλαδούχας στην κατηγορία +91 κιλών.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου (Προκριματικοί αγώνες),  ώρα έναρξης 17:00

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.898 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου (Προκριματικοί αγώνες),  ώρα έναρξης 17:00

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου (Ημιτελικοί και Τελικοί αγώνες),  ώρα έναρξης 12:00

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου (Τελικοί αγώνες και Απονομή μεταλλίων),  ώρα έναρξης 12:00

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...