Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:

-τη συμφωνία με τη Nova: «Μου κάνει λίγο εντύπωση ότι αντιμετωπίζεται γενικότερα αρνητικά η συμφωνία, υπό την έννοια ότι δεν σκέφτεται κανείς πως ο Παναθηναϊκός με τη στάση που κράτησε έφτασε σε μια συμφωνία που είναι άκρως συμφέρουσα για τον ίδιο. Δεν έχει να κάνει με την τιμωρία και τη ρήτρα της Nova, αλλά καθαρά για τη συμφωνία που για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και τα δεδομένα που υπάρχουν στη χώρα κρίνεται συμφέρουσα. Υπό αυτό το πρίσμα ο Παναθηναϊκός δεν αισθάνεται πως έχει την ανάγκη να απολογηθεί, αλλά θεωρεί πως έχει κάνει μια συμφωνία άκρως θετική για τα εμπορικά και οικονομικά του συμφέροντα. Άλλωστε δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές στην αγορά. Αν επέλεγε άλλο δρόμο ο Παναθηναϊκός θα ήταν σχεδόν απομονωμένος. Είναι μια υπόθεση που κρατά πολλούς μήνες και απλώς έφτασε σήμερα η υπογραφή της συμφωνίας, που είχε δρομολογηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν σχετίζεται με τα επεισόδια και ρήτρες βίας. Η Nova ήταν σε δύσκολη θέση και την έφερε σε ακόμη δυσκολότερη η στάση του Παναθηναϊκού. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ το ίδιο κάνουν και θεωρώ πως σύντομα θα κάνουν κάτι αντίστοιχο με τον Παναθηναϊκό».

-τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας: «Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος για να σας πω αριθμούς. Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια μια ΠΑΕ να έχει κάνει γνωστά τόσα οικονομικά στοιχεία. Ο κ. Αλαφούζος δεν θέλει να αυτοπροβάλλεται, είναι χαμηλού προφίλ και δεν θέλει να προβάλει όσα έχει κάνει και συνεχίσει να κάνει για τον Παναθηναϊκό. Αν βγει τώρα από το διοικητικό κάδρο της ΠΑΕ, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Μακάρι να βρεθούν κάποιοι Παναθηναϊκοί να βοηθήσουν. Αν έφευγε τώρα, δεν ξέρω πού θα βρισκόταν η ομάδα και τι θα είχε να αντιμετωπίσει από τον κόσμο της».

-τις επαφές με τον Λάζαρο Λάμπρου για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είναι μια διαδικασία που έχει αρχίσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του. Σύντομα θα έχετε νέα της. Γίνονται διαπραγματεύσεις, κυρίως οικονομικού περιεχομένου αλλά όχι μόνο. Είναι ένα παιδί που έχει πολλά να δείξει και μένει να το κάνει, αλλά και να αποδείξει πως ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη πόρτα για το μέλλον του».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου