ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ξεκινήσαμε δύσκολα αλλά βρήκαμε ρυθμό»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, αναφέρθηκε στα πολλά ταξίδια που έκανε η ομάδα στην αρχή της σεζόν και πως την επηρέασε.

«Ξεκινήσαμε δύσκολα αλλά βρήκαμε ρυθμό»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφέρθηκε στο δύσκολο ξεκίνημα της ομάδας αλλά και στους πολύ καλούς παίκτες που έχουν οι λιθουανικές ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα, με πάρα πολλά ταξίδια, πολλές στάσεις και γενικά ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Ταξιδέψαμε σε περίπου 18 πόλεις μέσα σε 40 μέρες. Ήταν απίστευτο. Ευτυχώς στη συνέχεια μείναμε για ένα διάστημα στην Αθήνα, κάναμε κάποιες συνεχόμενες προπονήσεις εκεί και έτσι καταφέραμε να χτίσουμε την ενέργειά μας και να βρούμε ρυθμό»

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 20.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εσείς εδώ στη Λιθουανία έχετε κάτι το ιδιαίτερο. Οι λιθουανικές ομάδες και οι ο Λιθουανοί παίκτες έχουν χαρακτήρα, αγαπούν πολύ το μπάσκετ. Ήταν μία μεγάλη ενέργεια, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, είχαν ενέργεια και πήραν μία σπουδαία νίκη και τους συγχαίρω γι’ αυτή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.