ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Ο Σάρας είναι ένας μύθος»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους χαρακτηρίζοντας τον μύθο.

Καλάθης: «Ο Σάρας είναι ένας μύθος»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε τόσο για το αυριανό παιχνίδι όσο και για το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικ Καλάθης:

«Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένας φοβερός παίκτης, είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης, κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του. Ο Σάρας είναι ο Σάρας. Είναι ένας μύθος! Πλέον βοηθά την ομάδα του από το προπονητικό τιμ, ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ, παραμένοντας ένας πολύ καλός φίλος».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Αυτή τη φορά θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, παίζουν στην έδρα τους όπου παίζουν καλά, θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους και θα είναι μία μεγάλη και δύσκολη μάχη. Έχουν καλούς παίκτες, καλούς σουτέρ και είναι γενικά μία καλή ομάδα, που παίζει καλά στην έδρα της».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ήμασταν τυχεροί και φτάσαμε στη νίκη, αλλά τώρα θα είναι ένα καινούριο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.