ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να επιστρέφουμε την αγάπη του κόσμου μας»

Στα ματς που προηγήθηκαν με Ζιέλονα Γκόρα και ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μέσα από το προσωπικό του μπλοκ, ενώ έκανε και ιδιαίτερα αναφορά στον κόσμο της ομάδας, για την υποστήριξη που δείχνει σε κάθε ματς στο ΟΑΚΑ.

«Να επιστρέφουμε την αγάπη του κόσμου μας»

Ο Σέρβος σέντερ μίλησε για την αγωνιστική εικόνα που είχαν οι «πράσινοι» στα ματς με τη Ζιέλονα Γκόρα και τον ΠΑΟΚ, δήλωσε ικανοποιημένος για την πρόκριση της ομάδας στο TOP 16, ενώ στο τέλος έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της ομάδας λέγοντας πως θα πρέπει σε κάθε ματς να δίνουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε να έρχονται οι νίκες σαν επιστροφή της αγάπης που δέχονται.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλοκ του στο Euroleague Greece:

«Γεια σε όλους. Πώς είστε; Ελπίζω όλα να είναι καλά. Θα ήθελα να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας, πριν το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου στη Euroleague.

Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να γράψω κάτι για την περασμένη εβδομάδα. Ξέραμε πως έπρεπε να «πάρουμε» το παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα και πως όλα ήταν στο χέρι μας, αν θέλαμε να προκριθούμε στο ΤΟΡ 16. Ή καλύτερα, αν θέλαμε όχι μόνο να παίξουμε στο ΤΟΡ 16, αλλά να πάμε και στο F4 του Βερολίνου. Δεν υπήρχε μεγάλη πίεση, πριν το ματς. Ή τουλάχιστον εγώ δεν την ένιωσα. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε για να νικήσουμε. Ήταν δικό μας λάθος το γεγονός ότι δεν προκριθήκαμε νωρίτερα και θα πω ξανά πως όλα ήταν στο χέρι μας. Πρέπει να πω ότι ο προπονητής μας έκανε πολύ καλή δουλειά, όπως μας προετοίμαζε για αυτόν τον αγώνα. Μας έκανε να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και πίστεψε σε εμάς. Έτσι, πιστέψαμε και εμείς στον εαυτό μας. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος νικήσαμε, σχετικά εύκολα και όλοι ήταν χαρούμενοι.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εναντίον του ΠΑΟΚ δώσαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Χάσαμε πολλές βολές, πολλά τρίποντα. Ήμασταν τελείως εκτός ρυθμού. Πιστεύω ότι ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας, στη φετινή σεζόν και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο φαινόμενο. Το γεγονός ότι κερδίσαμε, ενώ παίξαμε πολύ άσχημα, ήταν το μόνο θετικό της βραδιάς. Κάποιες φορές, συνέβησαν τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά νικήσαμε. Τώρα, όπως είπα και πριν, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε πιο σκληρά, ώστε να παίζουμε με συνέπεια σε ένα καλό επίπεδο, όπως κάναμε με την Μπαρτσελόνα και τη Ζιελόνα Γκόρα.

Πριν σας αφήσω, θα ήθελα να πω κάτι ακόμα. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο. Είναι απίστευτο το συναίσθημα που νιώθουμε κάθε φορά που βγαίνουμε στο γήπεδο, ενώπιον των οπαδών μας. Πραγματικά αγαπούν αυτήν την ομάδα, θα τολμούσα να πω ότι ζουν για την ομάδα, οπότε είναι στο χέρι μας να τους επιστρέψουμε αυτήν την αγάπη, με το να κάνουμε καλά παιχνίδια και να νικάμε. Σημαίνουν τόσα πολλά για εμάς, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά συνεχίζουν να τραγουδούν για εμάς και να μας δίνουν την απαραίτητη δύναμη. Είμαι από τη Σερβία και έχω παίξει σε παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν, οπότε ξέρω από καταπληκτικά κοινά. Αυτό όμως, του Παναθηναϊκού είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.