ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Μαχητές οι παίκτες μου»

Στη μαχητικότητα και στην καλή νοοτροπία των ποδοσφαιριστών, στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Στραματσόνι: «Μαχητές οι παίκτες μου»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, λίγη ώρα μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα, υποστήριξε πως ο αγώνας ήταν μία καλή ευκαιρία ώστε να δει τι μπορούν να κάνουν και οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ, ενώ μίλησε για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι:

«Όταν ήρθα στον ΠΑΟ διαπίστωσα ότι έχω μεγάλο ρόστερ και ήταν καλή ευκαιρία για εμένα σήμερα να δω τους παίκτες να αγωνίζονται έχοντας και μία εικόνα απ’ τα ματς του πρωταθλήματος.

Πρέπει να καταλάβω όλα τα χαρακτηριστικά των παικτών για να μπορέσω να δουλέψω στην προπόνηση τα συστήματα που θέλω. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε καλή προσέγγισηκαι και δεχτήκαμε γρήγορο γκολ.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην επανάληψη προσπαθήσαμε αρκετά, οι παίκτες μου έδειξαν πως έχουν καλή νοοτροπία και έδειξαν ότι είναι μαχητές και δεν θέλουν να χάσουν. Καταφέραμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.