ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ξέρουν να μάχονται οι παίκτες μου»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στάθηκε στη μαχητική… ψυχή των παικτών του, μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας, αναγνωρίζοντας παράλληλα, πως δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από τα λάθη που έγιναν.

«Ξέρουν να μάχονται οι παίκτες μου»

Ο προπονητής των «πράσινων», Σάσα Τζόρτζεβιτς, έμεινε ικανοποιημένος από την μαχητικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του, όχι όμως για τα λάθη που έκαναν και σε αυτό το παιχνίδι.

Όσα είπε ο Σάσα Τζορτζεβιτς μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν για εμάς ένας σημαντικός αγώνας, με τον οποίο θα ολοκληρώναμε τη βαθμολογική μας θέση στην κανονική περίοδο εν όψει της  παρουσίας μας στο Τop 16 της Ευρωλίγκας. Παίξαμε σε μια ευρωπαϊκή πόλη με σπουδαίους μπασκετικούς οπαδούς. Η νίκη αυτή ήρθε προς επιβεβαίωση της καλής δουλειάς που κάνουμε τον τελευταίο μήνα. Έχουμε χρόνο να δουλεύουμε όλοι μαζί.

Η ομάδα παλεύει και μάχεται γεγονός που με χαροποιεί. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από τα λάθη και τις χαμένες βολές που είχαμε σήμερα. Τα λάθη μας ήταν πάρα πολλά για ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ το πρόβλημα με τις βολές είναι επαναλαμβανόμενο. Παρόλα αυτά συγχαίρω τους παίκτες μου γιατί ξέρουν να μάχονται. Αυτό έκαναν και σήμερα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 21.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.