ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον τελικό Περδικάρης και Ράλλης!

Τόσο ο Διονύσης Περδικάρης όσο και ο ο Θοδωρής Ράλλης πέρασαν στο τελικό στις κατηγορίες τους κατά τη διάρκεια της 1ης ημέρας του του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Πυγμαχίας, κατηγορίας Elite Ανδρών και Γυναικών.

Στον τελικό Περδικάρης και Ράλλης!

Ο Διονύσης Περδικάρης αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία των 81 κιλών, με αντίπαλο τον Ιωάννη Χολίδη και προκρίθηκε στον τελικό, ενώ και ο Θοδωρής Ράλλης στα 81 κιλά κέρδισε τον αγώνα κόντρα στον Πέτρο Ταραρά.

Άτυχος στάθηκε ωστόσο ο τρίτος μας αθλητής, Σπύρος Κλαδούχας,  που δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα λόγω τραυματισμού. Πολλά συγχαρητήρια στους «πράσινους» πυγμάχους μας και κυρίως στο «δάσκαλο» Γιάννη Αϊδινιώτη που τους  προπονεί και τους οδηγεί σε αυτές τις διακρίσεις.

Αύριο Παρασκευή, αγωνίζονται οι: Ρένος Τσινάκης, στην κατηγορία των 64 κιλών με αντίπαλο τον Μάριο Χοβαλόπουλο, Θεόδωρος Ριτζάκης στην κατηγορία των 69 κιλών με αντίπαλο τον Γιάννη Αρβανίτη, Γιάννης Παπανικολάου στα 81 κιλά κόντρα στον Γιάννη Μπιρμπίλη και Θοδωρής Ράλλης στα 81 κιλά με αντίπαλο τον Πολυνείκη Καλαμάρα.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ral
_2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.