ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πληρώνει τον Καραγκούνη μέχρι το 2019

Ανεξάρτητα από τον θα επιστρέψει με πόστο στην ομάδα ή όχι, ο Παναθηναϊκός θα πληρώνει τον Γιώργο Καραγκούνη ως το 2019, με τις οφειλές των «πρασίνων» προς τον παίκτη να φτάνουν το 1,1 εκ. ευρώ.

Πληρώνει τον Καραγκούνη μέχρι το 2019

Το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια που κάνουν λόγο για επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό για να αναλάβει κάποιο πόστο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» είτε επιστρέψει ή όχι ο Καραγκούνης, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει 1,1 εκ. ευρώ, χρήματα που χρωστούσε στον παίκτη από το 2012.

Ο Καραγκούνης όταν αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 για ν’ αγωνιστεί στην Αγγλία με τη φανέλα της Φούλαμ, είχε οικονομικές εκκρεμότητες με τους «πράσινους», με το διακανονισμό μεταξύ των δύο πλευρών να προβλέπει την αποπληρωμή της οφειλής μέχρι το 2019.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως από τότε ο Καραγκούνης λαμβάνει τις «δόσεις» από το «τριφύλλι», με την προοπτική να εξοφληθεί μέσα στο χρονικό όριο που προβλέπει ο διακανονισμός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...