ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Να φτάσουμε ψηλά ως ομάδα»

Ο Σάσα Πάβλοβιτς, μετά τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις, ανέφερε πως εάν η ομάδα αποδίδει καλά αμυντικά και στο ΤΟΡ 16, τότε έχει τη δυνατότητα να φτάσει ψηλά.

Πάβλοβιτς: «Να φτάσουμε ψηλά ως ομάδα»

Πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με την φανέλα του «τριφυλλιού» και με τους 12 πόντους που σημείωσε, βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη και την 3η θέση στον όμιλο. Ο λόγος για τον Σάσα Πάβλοβιτς που μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε πως θα πρέπει να συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται ως ομάδα ώστε να φτάσουν ψηλά και στο Top 16.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προσπαθώ ακόμα να βρω ρυθμό, ήρθαμε εδώ για τη νίκη και τα καταφέραμε. Είμαστε στην επόμενη φάση και αυτό έχει σημασία. Σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στο ΤΟΡ 16 θα είναι πιο δύσκολα αλλά εάν παίζουμε σαν ομάδα και καλά αμυντικά θα πάμε καλά. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, ένα παιχνίδι μπορεί να κρίνει πολλά. Είμαστε σε καλό δρόμο, κοιτάμε το επόμενο ματς». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...