ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Πάμε για νίκη-πρόκριση στο final four»

Για την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην Αγία Παρασκευή, γράφει η Αναστασία Σλούκα μέσα από το προσωπικό blog της στο Panathinaikos24.gr και επισημαίνει τι πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι», ώστε να πάρει το εισιτήριο για το final four της διοργάνωσης.

«Πάμε για νίκη-πρόκριση στο final four»

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλημέρα σας…

Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά μπορεί όλοι να έχουν μπει σ’ αυτούς τους ρυθμούς, αλλά οι υποχρεώσεις της ομάδας μας δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος τελείωσε κι επίσημα με την νίκη μας απέναντι στον Άρη Πετρούπολης με την ομάδα μας να τελειώνει το γύρο στη δεύτερη θέση.

Ωστόσο αυτή την Κυριακή πάμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και να προκριθούμε στη φάση του final four στο κύπελλο. Αντίπαλος μας η ομάδα της Αγίας Παρασκευής που μπορεί να προέρχεται από την Α2 κατηγορία αλλά χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς καμιά ομάδα δεν έφτασε τυχαία στους «8» του κυπέλλου. Εξάλλου έχουμε μια κακή παράδοση με ομάδες της Α2 στο κύπελλο αφού πέρυσι αποκλειστήκαμε από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (αγωνιζόταν για την Α2 κατηγορία).

Εμείς όλη τη βδομάδα προετοιμαζόμασταν σκληρά και θα πάμε την Κυριακή να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει το εισιτήριο για την τετράδα του κυπέλλου και χαρούμενες γιορτές φυσικά»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE