ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Δουλειά και περισσότερα βραβεία»

Ο Νίκος Καρέλης, αφού εμφανίστηκε χαρούμενος για το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής της Super League, δήλωσε πως θα δουλέψει σκληρά, για να έρθουν στο μέλλον ακόμα περισσότερα.

Καρέλης: «Δουλειά και περισσότερα βραβεία»

Ο διεθνής επιθετικός, που με το γκολ και την ασίστ που έδωσε στον Νίκο Καλτσά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της περασμένης αγωνιστικής, αρχικά ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για το βραβείο και στη συνέχεια πρόσθεσε πως νιώθει χαρούμενος, για το γεγονός πως έδωσε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς.

Ο Νίκος Καρέλης, του οποίου η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καλαφάτης», από τον σκάουτερ του συλλόγου, Δημήτρη Μάρκο, αναδείχτηκε νικητής με ποσοστό 32,51% στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη:

Για τη βράβευση του ως MVP της 14ης αγωνιστικής: «Έχω πάρει το βραβείο του καλύτερου γκολ, όχι όμως αυτό του πολυτιμότερου παίκτη και είμαι χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο. Αυτό βγήκε από την προσπάθεια όλων των παιδιών, αλλά επειδή σκόραρα το ένα γκολ πήρα και αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα που πήρα αυτό το βραβείο».

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ασίστ που έδωσε στο ματς με τον Αστέρα: «Και η ασίστ είναι πολύ σημαντική και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα θέλω να δουλέψω ακόμα περισσότερα για να πάρω περισσότερα βραβεία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...