ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκινάει το… ξεσκαρτάρισμα ο Στραματσόνι!

Έτοιμος να ξεκινήσει τις... εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ομάδας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς κρίνει υπερβολικό τον αριθμό των 34 παικτών.

Ξεκινάει το... ξεσκαρτάρισμα ο Στραματσόνι!

Υπερβολικό χαρακτήρισε τον αριθμό των 34 παικτών στο ρόστερ τηςομάδας ο Αντρέα Στραματσόνι, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ξεκινήσει το… ξεσκαρτάρισμα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του συνδρομητικό κανάλι της Nova αρχικά αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα: «Το αρνητικό στο ματς με την Κέρκυρα ήταν η προσέγγιση του αγώνα, ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι. Μου άρεσε όμως που οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν, δεν αξίζαμε να χάσουμε. Για μένα ήταν μία καλή ευκαιρία να δω όλους τους παίκτες μου, κυρίως κάποιους που δεν έπαιζαν πολύ μέχρι τώρα. Εχω πολλούς παίκτες, 34 τον αριθμό. Είναι μεγάλο ρόστερ, οπότε πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα».

Στο γεγονός ότι κάποιοι δεν πήραν την ευκαιρία: «ό,τι είναι να πω στους ποδοσφαιριστές μου το λέω στα αποδυτήρια. Μιλάω δημοσίως για την ομάδα. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη δουλειά και είναι επίσης νορμάλ να μην συνεχίσουμε με τόσους πολλούς παίκτες. Αλλά ξέρω ότι όλοι τους είναι επαγγελματίες και είμαι ικανοποιημένος απ’ αυτό. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο μεταγραφών: «Ξέρετε ότι είναι νέος και σέβομαι ό,τι έχω βρει στην ομάδα. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και τους διευθυντές για το τι μπορεί να γίνει, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη χρονιά γιατί ο στόχος μας είναι η Ευρώπη και θα πρέπει να δούμε που μπορούμε να ενισχυθούμε. Αυτός είναι ο στόχος και θα αποφασίσουμε τις επόμενες μέρες στις συζητήσεις μας».

Για το πόσους παίκτες επιθυμεί στο ρόστερ: «Εχουμε 34 παίκτες, αρκετούς τερματοφύλακες και αρκετούς νέους σε ηλικία. Για μένα το ιδανικό είναι να υπάρχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση, συν κάποιους νεαρούς. Γενικά θεωρώ σωστό οι νεαροί να δίνονται δανεικοί, να παίρνουν παιχνίδια και μετά να επιστρέφουν στην ομάδα πιο έτοιμοι. Αυτό έχω πει στον πρόεδρο και στους διευθυντές και είναι σύμφωνοι. Από τη στιγμή που δεν έχουμε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μόνο πρωτάθλημα και Κύπελλο με δύο παίκτες σε κάθε θέση θεωρώ ότι είμαστε καλυμμένοι».

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Κατάλαβα από πολύ νωρίς ότι τα εκτός έδρας ματς είναι πολύ δύσκολα στην Ελλάδα και δεν είναι εύκολο να παίζουμε μακριά από την Αθήνα. Ο Πανθρακικός έχει καλό προπονητή, τον σεβόμαστε, θα είναι δύσκολο ματς αλλά είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.