ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Λοκομοτίβ Κουμπάν και πάλι οι «πράσινοι»

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν επικράτησε με 78-74 της Μπαρτσελόνα, κατέκτησε την κορυφή του τρίτου ομίλου και ο Παναθηναϊκός θα βρει και πάλι στο δρόμο του, τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Με Λοκομοτίβ Κουμπάν και πάλι οι «πράσινοι»

Οι Ρώσοι πήραν την εντός έδρας νίκη απέναντι στους «μπλαουγκράνα», σε αναμέτρηση που έγινε πριν από λίγη ώρα και την πρώτη θέση του ομίλου, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να τη βρει και πάλι μπροστά του, στον όμιλο του Top-16.

Ήδη στον Ε’ όμιλο, εκεί που βρίσκεται και το «τριφύλλι», θα είναι οι Φενέρμπαχτσε, Λαμποράλ Κούτσα, Νταρουσάφακα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας/Μάλαγα, Ερυθρός Αστέρας/Μπάγερν και Τσεντεβίτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.