ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλτσάς: «Δεν παίξαμε σαν Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Κέρκυρα για το κύπελλο Ελλάδας, οι «πράσινοι» δεν αγωνίστηκαν όπως πρέπει για το επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Καλτσάς: «Δεν παίξαμε σαν Παναθηναϊκός»

Ο νεαρός χαφ, αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στην ισοπαλία κόντρα στους «Φαίακες» (1-1), λέγοντας πως η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε κάπως, αποφύγαμε την ήττα. Εμείς είχαμε ήδη προκριθεί πριν έρθουμε εδώ να παίξουμε, αλλά η εμφάνιση δεν ήταν πολύ καλή, δεν ήταν όπως πρέπει για Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...