ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρέκας: «Επιτακτική η νίκη την Κυριακή»

Ο Πέτρος Πρέκας, στις δηλώσεις του ενόψει του προημιτελικού του Κυπέλλου με την Αγία Παρασκευή, τόνισε την ανάγκη για νίκη την Κυριακή.

Πρέκας: «Επιτακτική η νίκη την Κυριακή»

Ο Παναθηναϊκός, προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να ζητάει σοβαρότητα ενόψει του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Panathinaikos1908.gr:

«Κατ’ αρχάς το Κύπελλο αποτελεί στόχο της ομάδας μας και θέλουμε πολύ να πάμε στο Φάιναλ Φορ και να πραγματοποιήσουμε εκεί δύο νίκες. Ωστόσο για να το καταφέρουμε αυτό, η νίκη την Κυριακή είναι επιτακτική ανάγκη. Ναι μεν αγωνιζόμαστε κόντρα σε μια ομάδα που είναι σε μικρότερη κατηγορία, αλλά αυτό δεν το υπολογίζουμε και από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε με την ίδια λογική που αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους.

Φυσικά δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας και θα πάμε πολύ συγκεντρωμένα και δυνατά να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Αγία Παρασκευή είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα κι έχει έμπειρο προπονητή. Επιπλέον, η παράδοσή μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω, καθώς πέρυσι αποκλειστήκαμε από ομάδα της Α2 κατηγορίας, κάτι φυσικά που δεν πρέπει να επαναληφθεί».

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.