ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρεις μεταγραφές έχει ζητήσει ο Στραματσόνι

Εκτός από τον Ολιβιέ Μπουμάλ, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ζητήσει ακόμα δύο μεταγραφές, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Τρεις μεταγραφές έχει ζητήσει ο Στραματσόνι

Στη μεταγραφική του Γενάρη, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καθώς είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες, ενώ θα έρθουν και νέα πρόσωπα.

Όπως αναφέρει το «Goal», ο Ιταλός τεχνικός έχει ζητήσει ένα δεξί μπακ από τη διοίκηση της ομάδας, ενώ ψάχνει παράλληλα και έναν οργανωτικό μέσο, με τις περιπτώσεις των Λορέντσο Κριζέτιγκ και Ιμπραχίμα Εμπαγέ, να παίζουν δυνατά.

Ο Εμπαγέ είναι μία περίπτωση που εξετάζει ο Αντρέα Στραματσόνι για την άμυνα του «τριφυλλιού», καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν πριν από λίγα χρόνια στις ακαδημίες της Ίντερ και τώρα φαίνεται πως έχει γίνει επαφή με τη Μπολόνια για το δανεισμός του.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη μεριά,  Λορέντσο Κριζέτιγκ αγωνίζεται επίσης στην Μπολόνια ως δανεικός από την Ίντερ και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής αρκετό, με τον Στραματσόνι να θέλει στον Παναθηναϊκό, τον Ιταλό οργανωτικό μέσο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.