Ερασιτέχνης

«Χρυσή» η Τσιάκα

Η τοξοβόλος του Παναθηναϊκού, Χριστιάνα Τσιάκα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες της Α΄ και Β΄ κατηγορίας Ολυμπιακού Τόξου γυναικών, κερδίζοντας παράλληλα και την άνοδο.

Η Τσιάρα με επίδοση 510 (254+256) πήρε το χρυσό μετάλλιο και παράλληλα κέρδισε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία Ολυμπιακού τόξου γυναικών, στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Νάυπλιο, με συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και του Α.Ο. Μπέρμπακα και Δήμου Ναυπλιέων.

Αναλυτικά:

«Με μια πολύ καλή επίδοση (254+256=510) η τοξοβόλος του Παναθηναϊκού Α.Ο., Χριστιάνα Τσιάκα κατέκτησε, στο Ναύπλιο, το χρυσό μετάλλιο καθώς και άνοδο στην Α’ κατηγορία Ολυμπιακού Τόξου γυναικών.

Ο αγώνας Τοξοβολίας ήταν σε συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, του Α.Ο. Μέρμπακα και του Δήμου Ναυπλιέων και ήταν Α’ και Β’ αγωνιστικής κατηγορίας κλειστού χώρου 2Χ18μ. ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων & Αναπτυξιακός αγώνας κλειστού χώρου 2Χ18μ Παίδων- Κορασίδων / Παμπαίδων-Παγκορασίδων & 2Χ15μ. ηλικιακών κατηγοριών Παμπαίδων Β- Παγκορασίδων Β Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας Ναυπλίου, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015. Προπονητής της ομάδας Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου».

Exit mobile version