ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τρεις «πράσινοι» πυγμάχοι στον τελικό (pics)

Το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, συνεχίζει να προσφέρει μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο, αφού στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας, θα εκπροσωπηθεί με τρεις αθλητές!

Τρεις «πράσινοι» πυγμάχοι στον τελικό (pics)

Οι τελικοί διεξάγονται αύριο στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Γ.Σ., με τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται από τους Διονύση Περδικάρη, Ειρηναίο Τσινάκη και Θεόδωρο Ριτζάκη.

τσι
ριτζ
_2

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Για μία ακόμη φορά το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. κερδίζει τις εντυπώσεις,  με τις επιτυχίες του. Αύριο Κυριακή 20/12,  θα δώσει το “παρών” με τρεις αθλητές του, στους  τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας κατηγορίας Elite Ανδρών, που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Γ.Σ. (Β. Όλγας 6 Ζάππειο).

Ο Διονύσης Περδικάρης αντιμετωπίζει τον Παρασκευά Σταυρόπουλο της Παναχαϊκής στα 56 κιλά, ο Ειρηναίος Τσινάκης τον Διονύσιο Πεφάνη της Πυγμής στην κατηγορία των 64 κιλών και ο Θεόδωρος Ριτζάκης τον Αλέξανδρο Τσακινίδη του Α.Ο. Αλεξάνδρου Αχαρνών, στα 69 κιλά. Οι αγώνες ξεκινούν στις 12:00.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στους σημερινούς ημιτελικούς, ο Ριτζάκης πέρασε το «εμπόδιο» του Θεοδοσίου με τεχνικό νοκ άουτ, ο Τσινάκης κέρδισε τον Μανδουραράκη, ενώ εκτός έμειναν οι Παπανικολάου και Χελιώτης έπειτα από σκληρές  μάχες με Καλαμάρα και Γεωργόπουλο αντίστοιχα, όπου κέρδισαν το χειροκρότημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.