ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ασταμάτητα τα «πράσινα δελφίνια»

Ο Δημήτρης Κουλούρης και ο Σταμάτης Κούτσουλας, κολυμβητές του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησαν πανελλήνια ρεκόρ, στην τελική φάση των αγώνων Grand Prix, που διεξάγονται στο Καρπενήσι.

Ασταμάτητα τα «πράσινα δελφίνια»

Αναλυτικά:

«Όχι ένα αλλά δυο πανελλήνια ρεκόρ πέτυχαν οι κολυμβητές του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουλούρης και Σταμάτης Κούτσουλας στην τελική φάση των αγώνων Grand Prix που γίνονται αυτές τις ημέρες στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου. Την αρχή έκανε ο Σταμάτης Κούτσουλας με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας Παμπαίδων Β στα 50 μέτρα πρόσθιο με χρόνο 31.63, όντας ο νεότερος τους συμμετέχοντες στον τελικό του αγωνίσματος. Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουλούρης, σε μια εντυπωσιακή κούρσα στα 200μ πρόσθιο κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών με χρόνο 2.08.94».

Κουλούρης: «Απόλυτα ικανοποιημένος»

Ο Δημήτρης Κουλούρης, μετά το ρεκόρ του, αναφέρθηκε στον προπονητή του, Γιάννη Μιληδάκη και το πόσο τον βοήθησε.

Αναλυτικά:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοση αυτή, ήταν ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε με τον προπονητή μου να έρθω και να συμμετάσχω στους αγώνες. Ένοιωθα καλά, τόσο πριν το αγώνισμα όσο και μέσα στην κούρσα και δεν άφησα μερικές αναποδιές της τελευταίας στιγμής να με αποσυντονίσουν.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα στον αγώνα μπόρεσα να ακολουθήσω τον δικό μου ρυθμό και τακτική, σίγουρα ήταν κουραστικό μετά τα πρώτα 100 μέτρα αλλά το πάλεψα μέχρι το τέλος γιατί το πίστευα ότι μπορώ να το πετύχω. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Γιάννη Μιληδάκη και είμαι σίγουρος ότι αυτή η επιτυχία θα μου δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση για τη συνέχεια της χρονιάς, οι στόχοι είναι ακόμα μακρινοί και δύσκολοι αλλά δουλεύουμε σκληρά καθημερινά γι’ αυτούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.