ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη λίστα και ο Μαρτίνες

Στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται το όνομα του Ζόζεφ Μαρτίνες και σε περίπτωση πώλησης του Νίκου Καρέλη, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Στη λίστα και ο Μαρτίνες

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον Παναθηναϊκό ετοιμάζουν τις κινήσεις τους, για την ενίσχυση της ομάδας. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά και τα περισσότερα από αυτά, είναι από Ιταλία μεριά, λόγω φυσικά και του Αντρέα Στραματσόνι.

Το τελευταίο όνομα, είναι αυτό του Ζόζεφ Μαρτίνες της Τορίνο και οι «πράσινοι» θα εξετάσουν την περίπτωση του, μόνο μετά από ενδεχόμενη πώληση του Νίκου Καρέλη.

O 22χρονος μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα, δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην ιταλική ομάδα και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει μιλήσει θετικά για τον παίκτη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.718 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μαρτίνες ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστουντιάδες και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Καράκας, πριν κάνει το ταξίδι για την Ευρώπη και συγκεκριμένα τη Γιουνγκ Μπόις.

Μετά από μία αρκετά καλή σεζόν με την ελβετική ομάδα τη σεζόν 2013-2014, η Τορίνο αποφασίζει να κινηθεί για την απόκτηση του και το καλοκαίρι του 2014, ο Μαρτίνες είναι παίκτης της ιταλικής ομάδας, με το κόστος της μεταγραφής να ξεπερνάει τα 3 εκ. ευρώ.

Με τη φανέλα της Τορίνο, ο Μαρτίνες μετράει μέχρι τώρα 33 συμμετοχές και 3 γκολ και δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας με τις ικανότητες του, με αποτέλεσμα το μέλλον να είναι αβέβαιο, για τον 22 φορές διεθνή, Βενεζουελάνο.

Ο δεξιοπόδαρος άσος, αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στην κορυφή, αν και δείχνει μία προτίμηση στο αριστερό άκρο, καθώς του αρέσει να συγκλίνει και να πατάει περιοχή. Πρόκειται για έναν γρήγορο παίκτη, που έχει καλή τεχνική κατάρτιση και φαίνεται πως για τον Παναθηναϊκό θα ήταν μία πολύ καλή περίπτωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...