ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για το αήττητο στην Αμαλιάδα

Τον Κόροιβο Αμαλιάδας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός (17:00, Novasports 3, Panathinaikos24.gr) και θέλει να πετύχει την 10η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις της φετινής Basket League.

Για το αήττητο στην Αμαλιάδα

Μετά τη δύσκολη εντός έδρας επικράτηση επί του ΠΑΟΚ την περασμένη Δευτέρα (14/12) στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους και σήμερα το απόγευμα (17:00) κοντράρονται στην Αμαλιάδα απέναντι στον τοπικό Κόροιβο με στόχο να διατηρηθεί το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και σε μια θετική εμφάνιση.

Από την πλευρά του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πέραν του απόντα Μποχωρίδη, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα του και έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Αγωνιστικό πρόβλημα δεν έχουν ούτε οι γηπεδούχοι που θέλουν κόντρα στο «τριφύλλι» να παρουσιαστούν δυνατοί και να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά και την εμφάνιση κόντρα στον Άρη.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.