ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Τρίποντο» με εντυπωσιακή εμφάνιση

Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση, οι Παίδες του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 4-0 της αντίστοιχης ομάδας του Πλατανιά, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 2ου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League.

«Τρίποντο» με εντυπωσιακή εμφάνιση

Οι «πράσινοι» σημείωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και αυτό οφείλεται κυρίως στο εντυπωσιακό τους ξεκίνημα, καθώς τα τρία από τα τέσσερα γκολ, σημειώθηκαν στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Πλατανιάς ήταν αυτός που είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο λεπτό, αλλά αστόχησαν σε τετ α τετ.

900p_71

Στη συνέχεια το «τριφύλλι» απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και σε διάστημα 15 λεπτών, με σκόρερ τους Τζαβίδα στο 2′ και Μπάκο στο 9′ και στο 13′, έφτασαν πολύ γρήγορα στο 3-0, καθαρίζοντας από νωρίς το παιχνίδι.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από το 47′ με γκολ του Ντοματά, ενώ οι «πράσινοι» έχασαν ευκαιρίες για να σημειώσουν ακόμα περισσότερα τέρματα.

900pao_45

ΣΚΟΡΕΡ: 2’ Τζαβίδας, 9’ Μπάκος, 13’-47’ Ντοματάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος (75’ Πράπας), Αλεξανδρόπουλος, Κλάιφερτ, Μαυρουδής, Σερπέζης, Μπάκος, Τζαβίδας (63’ Αλεξόπουλος), Ζαγαρίτης (75’ Βόσσος), Ντοματάς (69’ Κώστας).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ