ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Μεγάλα σουτ και άμυνα έδωσαν τη νίκη»

H πολύ καλή άμυνα και τα μεγάλα σουτ του δευτέρου ημιχρόνου, έπαιξαν μεγάλο ρόλο για τη νίκη απέναντι στον Κόροιβο, όπως δήλωσε μετά το ματς ο Τζέιμς Φελντέιν.

Φελντέιν: «Μεγάλα σουτ και άμυνα έδωσαν τη νίκη»

Ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού» στη σημερινή αναμέτρηση, τόνισε πως η ομάδα δεν παρουσιάστηκε συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος, αλλά κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της, στην 3η και στην 4η περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος δεν παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα ο αντίπαλός μας να είναι κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος, όμως, παίξαμε καλή άμυνα, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και πήραμε τη νίκη». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.