ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωταθλητή παντοτινέ! (pics)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 31ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος της πυγμαχίας, με τους μποξέρ Ριτζάκη και Τσινάκη να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο. Σημαντική παρουσία του κόσμου, πανηγύρισε μαζί με τους αθλητές τον τίτλο.

Πρωταθλητή παντοτινέ! (pics)

Η ομάδα του Γιάννη Αΐδινιώτη, κατέκτησε πέντε μετάλλια συνολικά, δύο χρυσά από Ριτζάκη και Τσινάκη δύο χάλκινα από Χελιώτη και Παπανικολάου και ένα ασημένιο από τον Περδικάρη, που βοήθησαν και αυτά να κατακτήσει τον τίτλο το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού.

Ο επικεφαλής του τμήματος, Γιάννης Αΐδινιώτης, εμφανώς συγκινημένος και ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των παικτών του δήλωσε:

«Είμαι πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη, ενόψει εορτών κάναμε 31! Δεν κρύβω ότι με πήραν τα κλάματα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αφιερώνω τη νίκη στην γυναίκα μου, η οποία μου άλλαξε τη ζωή και χωρίς την οποία δεν θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση.  Είμαι περήφανος για τους αθλητές μου, ο Ριτζάκης έκανε έναν συγκλονιστικό αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τσινάκης, ο οποίος κατέκτησε το δεύτερο πανελλήνιο τίτλο του μαζί μου -θα έβγαινε και πέρυσι αν δεν έσπαγε το χέρι του- κρεμάει τα γάντια του και στο εξής θα βρίσκεται στα ρινγκ ως διαιτητής. Τέλος, πολλά υποσχόμενος είναι ο Περδικάρης, ο οποίος αδικήθηκε κατάφωρα, ήταν για χρυσό. Δεν κρύβω την ενόχληση μου για τα όσα ειπώθηκαν μετά τον αγώνα του Ριτζάκη, με τον αντίπαλο του να ζητά να περάσουμε από αντιντόπινγκ. Εμείς πίνουμε μόνο νερό, η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη, ο μεγάλος αθλητής πρέπει να ξέρει να κερδίζει και να χάνει όμως».

Από την πλευρά του ο «χρυσός» Θοδωρής Ριτζάκης, τόνισε:

«Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής και αυτό δεν είναι σίγουρα κεραυνός εν αιθρία, είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς σε όλες τις κατηγορίες, από τις μικρές ηλικίες. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον αγώνα μου, κόντρα σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο.  Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και ο 22χρονος Τσανικίδης, είναι νέος δυνατός και έχει όλο το μέλλον μπροστά του προκειμένου να διεκδικήσει διακρίσεις και στο εξωτερικό. Πίστευα ότι θα νικήσω γιατί είχα προετοιμαστεί κατάλληλα.

Η πυγμαχία έχει μία ιδιαιτερότητα που δεν έχει κανένα άλλο άθλημα, αν δεν έχεις προετοιμαστεί δεν είναι ότι απλώς δεν ευχαριστιέσαι τον αγώνα, γιατί δεν είσαι στο επίπεδο του αντιπάλου σου, είναι ότι θέτεις σε άμεσο κίνδυνο την υγεία σου. Στην πάλη αν σε ρίξουν κάτω και χάσεις θα πληγωθεί ο εγωισμός σου και η ζωή σου θα συνεχιστεί κανονικά, στην πυγμαχία όμως ένα νοκ άουτ κοστίζει στην υγεία σου. Η διαφορά της ερασιτεχνικής πυγμαχίας με την επαγγελματική είναι ότι οι αθλητές της δεύτερης έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι ηρωικό, κάνω αυτό που μου αρέσει, αν δεν ήθελα θα τα παρατούσα. Στόχος μου είναι να είμαι στο προολυμπιακό τουρνουά και να πάρω μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα».

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τον πολυνίκη Παναθηναϊκό!

PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_02
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_03
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_04
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_05
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_06
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_07
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_08
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_09
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_10
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_11
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_12
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_13
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_17
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_18
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_19
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_20
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_22
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_23
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_27
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_37
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_38
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_39
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_40
PANELLINIO_PROTATLHMA_PYGMAXIA_41

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.