Η ομάδα του Γιάννη Αΐδινιώτη, κατέκτησε πέντε μετάλλια συνολικά, δύο χρυσά από Ριτζάκη και Τσινάκη δύο χάλκινα από Χελιώτη και Παπανικολάου και ένα ασημένιο από τον Περδικάρη, που βοήθησαν και αυτά να κατακτήσει τον τίτλο το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού.
Ο επικεφαλής του τμήματος, Γιάννης Αΐδινιώτης, εμφανώς συγκινημένος και ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των παικτών του δήλωσε:
«Είμαι πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη, ενόψει εορτών κάναμε 31! Δεν κρύβω ότι με πήραν τα κλάματα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αφιερώνω τη νίκη στην γυναίκα μου, η οποία μου άλλαξε τη ζωή και χωρίς την οποία δεν θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση. Είμαι περήφανος για τους αθλητές μου, ο Ριτζάκης έκανε έναν συγκλονιστικό αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου.
Ο Τσινάκης, ο οποίος κατέκτησε το δεύτερο πανελλήνιο τίτλο του μαζί μου -θα έβγαινε και πέρυσι αν δεν έσπαγε το χέρι του- κρεμάει τα γάντια του και στο εξής θα βρίσκεται στα ρινγκ ως διαιτητής. Τέλος, πολλά υποσχόμενος είναι ο Περδικάρης, ο οποίος αδικήθηκε κατάφωρα, ήταν για χρυσό. Δεν κρύβω την ενόχληση μου για τα όσα ειπώθηκαν μετά τον αγώνα του Ριτζάκη, με τον αντίπαλο του να ζητά να περάσουμε από αντιντόπινγκ. Εμείς πίνουμε μόνο νερό, η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη, ο μεγάλος αθλητής πρέπει να ξέρει να κερδίζει και να χάνει όμως».
Από την πλευρά του ο «χρυσός» Θοδωρής Ριτζάκης, τόνισε:
«Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής και αυτό δεν είναι σίγουρα κεραυνός εν αιθρία, είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς σε όλες τις κατηγορίες, από τις μικρές ηλικίες. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον αγώνα μου, κόντρα σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και ο 22χρονος Τσανικίδης, είναι νέος δυνατός και έχει όλο το μέλλον μπροστά του προκειμένου να διεκδικήσει διακρίσεις και στο εξωτερικό. Πίστευα ότι θα νικήσω γιατί είχα προετοιμαστεί κατάλληλα.
Η πυγμαχία έχει μία ιδιαιτερότητα που δεν έχει κανένα άλλο άθλημα, αν δεν έχεις προετοιμαστεί δεν είναι ότι απλώς δεν ευχαριστιέσαι τον αγώνα, γιατί δεν είσαι στο επίπεδο του αντιπάλου σου, είναι ότι θέτεις σε άμεσο κίνδυνο την υγεία σου. Στην πάλη αν σε ρίξουν κάτω και χάσεις θα πληγωθεί ο εγωισμός σου και η ζωή σου θα συνεχιστεί κανονικά, στην πυγμαχία όμως ένα νοκ άουτ κοστίζει στην υγεία σου. Η διαφορά της ερασιτεχνικής πυγμαχίας με την επαγγελματική είναι ότι οι αθλητές της δεύτερης έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.
Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι ηρωικό, κάνω αυτό που μου αρέσει, αν δεν ήθελα θα τα παρατούσα. Στόχος μου είναι να είμαι στο προολυμπιακό τουρνουά και να πάρω μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα».