Ο Ιταλός τεχνικός, στάθηκε στην άσχημη αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά το γκολ και πρόσθεσε, πως περιμένει να δει την αντίδραση των παικτών στη διακοπή των γιορτών, ώστε να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα και ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για την απόφαση του, να εργαστεί στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά το ματς με τον Αστέρα είχαμε κάνει ένα βήμα μπροστά, αλλά σήμερα ενώ ξεκινήσαμε καλά και μπορώ να θυμηθώ 2-3 κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, η αντίδρασή μας μετά το γκολ που δεχτήκαμε ήταν πολύ κακή. Κι αυτό είναι ένα γεγονός που με προβληματίζει περισσότερο απ’ όλα, γιατί χρειάζεται να παλεύεις στο γήπεδο διαρκώς και να μην επηρεάζεσαι. 

Ό,τι είχα να πω παραπάνω το είπα στους παίκτες μου, όπως κάνω πάντοτε.

Εχουμε μπροστά μας τη διακοπή και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά διότι υπάρχει και το κύπελλο, αλλά και το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και πρέπει να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Περιμένω να δω αντίδραση από την ομάδα. Πρέπει να ξαναγίνουμε σπουδαία ομάδα και χρειαζόμαστε προσωπικότητα για να το πετύχουμε».

Για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, ο Στραματσόνι τόνισε: «Με τις μεταγραφές θα ξεκινήσουμε από αύριο. Είναι λογικό ένας προπονητής να κάνει τις δικές του εισηγήσεις είμαστε σε κοινή γραμμή με τη διοίκηση, αλλά είναι ένα θέμα που θα το εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες αναλυτικά». 

Στο ερώτημα εάν μετάνιωσε που αποφάσισε να εργαστεί στον Παναθηναϊκό, ο Ιταλός τεχνικός απάντησε: «Εγώ έχω κίνητρο. Ηρθα εδώ για να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό μία σπουδαία ομάδα, οπότε δεν έχω μετανιώσει σε καμία στιγμή για την επιλογή μου». 

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS