Ο «χρυσός» πυγμάχος του Παναθηναϊκού, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοσή που είχε, ενώ τόνισε πως η ανοδική πορεία του τμήματος θα συνεχιστεί.

Όσα είπε ο Θοδωρής Ριτζάκης:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος διότι νίκησα έναν πυγμάχο που ήταν αήττητος στην Ελλάδα και με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό, κάτι που σημαίνει πολλά για μένα. Ωστόσο «αγαθά κόποις κτώνται». Είχα προετοιμαστεί πολύ εντατικά και είμαι χαρούμενος που αναδείχτηκα πρωταθλητής για 2η συνεχόμενη φορά, όπως επίσης και για τον Ρένο Τσινάκη και την επιτυχία του.

Όλα αυτά δείχνουν τη δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό, καθώς κάθε φορά κάνουμε κι ένα βήμα παραπάνω, άρα βελτιωνόμαστε. Η πορεία του Συλλόγου είναι ανοδική μέχρι στιγμής και θα συνεχίσει να είναι ανοδική και μέσα στο 2016 που έρχεται. Στόχος μου από δω και πέρα είναι η συμμετοχή μου σε διεθνείς διοργανώσεις. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στο Γιάννη Αϊδινιώτη, που έχει αναγεννήσει το τμήμα της Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού και μαζί με τη διοίκηση αλλά και τους χορηγούς μας, στηρίζουν όλες μας τις προσπάθειες».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου