ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τους τα… έχωσε

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν εκνευρισμένος χθες τόσο για την ήττα από τον Πανθρακικό όσο και για την πολύ κακή εικόνα των παικτών του, με αποτέλεσμα να μιλήσει σε έντονο ύφος στους παίκτες του.

Τους τα... έχωσε

Οι “πράσινοι” είχαν τραγική απόδοση στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναθρακικό. Όλη αυτή η κατάσταση έχει εξοργίσει την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, ήταν έξαλλοι καθώς οι παίκτες της ομάδας δεν έδειξαν πάθος και θέληση στον αγωνιστικό χώρο.

Έξαλλος ήταν και ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος τα… έχωσε στους παίκτες του στα αποδυτήρια και είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και σήμερα στη τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την άδεια για τα Χριστούγεννα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.