ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μιλάνε και αποφασίζουν!

Σύσκεψη κορυφής στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού όπου θα παρθούν αποφάσεις τόσο για την αποχώρηση κάποιων παικτών όσο και για την προσθήκη.

Μιλάνε και αποφασίζουν!

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος τελείωσε με τον Παναθηναϊκό να χάνει το τελευταίο του ματς για το 2015 και τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν εξελίξεις.

Αυτό έτσι κι αλλιώς θα συνέβαινε και να κέρδιζε χθες ο Παναθηναϊκός αλλά πλέον το κλίμα για ορισμένους παίκτες είναι ακόμα πιο βαρύ. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιβληθεί και κάποιο πρόστιμο από τη διοίκηση στους ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη αυτή με τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν να είναι πολλά και διάφορα.

Το «παρών» θα δώσουν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έχει γεμάτο δεκαήμερο μπροστά του και θα παραμείνει ως γνωστόν στην Ελλάδα, θα παραδώσει προσεχώς έκθεση αξιολόγησης στους δύο τελευταίους.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.876 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.