ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Πισωγύρισμα…»

Ο Κάρλος Ζέκα τόνισε για την χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό ότι η ήττα αποτελεί πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό.

Ζέκα: «Πισωγύρισμα...»

Ο Κάρλος Ζέκα ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μαθαίνει από τα λάθη του ενω χαρακτήρισε την χθεσινή ήττα ως πισωγύρισμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες τις οποίες δεν τις αξιοποιήσαμε και σε μια περίεργη φάση ο αντίπαλος σκόραρε»

Στη συνέχεια ο Ζέκα τόνισε: «Ήταν ένα πισωγύρισμα βαθμολογικά και χάσαμε τρεις βαθμούς αλλά πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα απ’ αυτό. Σίγουρα είναι πολλά τα μαθήματα που έχουμε πάρει από την αρχή της σεζόν. Αλλά αν συνεχίσουμε έτσι πάει να πει ότι δεν μάθαμε από τα λάθη μας.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 4.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελπίζω να καταλάβουμε όλοι τι πήγε λάθος, να μάθουμε από το λάθος μας γιατί αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Να μιλήσουμε οι παίκτες και με τον κόουτς, να λύσουμε το πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι θα το διορθώσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.