ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και δήλωσε χαρούμενος που μπορεί να δώσει χαρά στα παιδιά.

Μποχωρίδης: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ίδρυμα «Ελπίδα», εξέφρασε την χαρά του που μπορεί να βοηθήσει μ’ αυτό τον τρόπο τα μικρά παιδιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα συναισθήματα είναι έντονα σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και μπορούμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Σίγουρα δεν πρέπει να θυμόμαστε αυτά τα παιδιά μόνο τα Χριστούγεννα παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όποιον έχει σκεφτεί αλλά και έχει βοηθήσει στο να υλοποιηθεί αυτή εκδήλωση».

Για το κοινωνικό προφίλ που έδειξε σήμερα ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα ο αθλητισμός δείχνει υγεία και εκτός από την ομάδα όμως όλοι πρέπει να βοηθούν στο να γίνονται συχνά τέτοιες ενέργειες».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.458 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια ευχή για τους γονείς και για τα παιδιά: «Να ευχηθώ στους γονείς τους να είναι πάντα στα παιδιά τους δίπλα και στα παιδιά κουράγιο και εμείς είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε με όποιον τρόπο γίνεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.