Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και δήλωσε χαρούμενος που μπορεί να δώσει χαρά στα παιδιά.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ίδρυμα «Ελπίδα», εξέφρασε την χαρά του που μπορεί να βοηθήσει μ’ αυτό τον τρόπο τα μικρά παιδιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα συναισθήματα είναι έντονα σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και μπορούμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Σίγουρα δεν πρέπει να θυμόμαστε αυτά τα παιδιά μόνο τα Χριστούγεννα παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όποιον έχει σκεφτεί αλλά και έχει βοηθήσει στο να υλοποιηθεί αυτή εκδήλωση».

Για το κοινωνικό προφίλ που έδειξε σήμερα ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα ο αθλητισμός δείχνει υγεία και εκτός από την ομάδα όμως όλοι πρέπει να βοηθούν στο να γίνονται συχνά τέτοιες ενέργειες».

Μια ευχή για τους γονείς και για τα παιδιά: «Να ευχηθώ στους γονείς τους να είναι πάντα στα παιδιά τους δίπλα και στα παιδιά κουράγιο και εμείς είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε με όποιον τρόπο γίνεται».

Exit mobile version