ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η δύναμη και η χαρά των παιδιών, μαθήματα για εμάς»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο ίδρυμα «Ελπίδα», αναφέρθηκε στα μαθήματα ζωής που δίνουν αυτά τα παιδιά, ενώ κατέληξε λέγοντας πως θα πρέπει να στηριχτούν από όλους τους φορείς, αυτές οι προσπάθειες.

«Η δύναμη και η χαρά των παιδιών, μαθήματα για εμάς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η παρουσία μας εδώ με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα στελέχη και την ομάδα, μας φέρνουν πιο κοντά στην από κοινού προσπάθεια εφαρμογής του προγράμματος απέναντι στην οικογένεια και το παιδί.

Το σημαντικότερο όλων είναι η χαρά και δύναμη που παίρνουν τα παιδιά. Αποτελεί μάθημα για όλους εμάς ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου και ανθρώπους που σε στηρίζουν. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή δύναμη στους ανθρώπους που επιτελούν αυτό το έργο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.