ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θετική εισήγηση για Μπουμάλ από τον «Στράμα»

Την έγκρισή του για τη μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει δώσει ο Αντρέα Στραματσόνι και όλα θα φανούν στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Θετική εισήγηση για Μπουμάλ από τον «Στράμα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι όπως σας έχουμε ενημερώσει και τις προηγούμενες ημέρες, θα παραμείνει στην Ελλάδα την περίοδο των εορτών και θα αξιολογήσει το ρόστερ της ομάδας.

Πέρα από την αξιολόγηση, ο Ιταλός τεχνικός θα έχει και συζητήσεις με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου και θα εισηγηθεί τις αποχωρήσεις κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά και τις όποιες προσθήκες προκύψουν.

Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρεται το «τριφύλλι» είναι και ο 25χρονος Καμερουνέζος, Ολιβιέ Μπουμάλ, για τον οποίο μάλιστα έχει δώσει και την έγκρισή του για να προχωρήσει η υπόθεση και να φορέσει την «πράσινη» φανέλα ο ποδοσφαιριστής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο «Στράμα» έχει παρακολουθήσει τον Μπουμάλ στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ως τώρα με τη φανέλα του Πανιωνίου μέσω dvd και στον Καμερουνέζο χαφ, έχει δει στοιχεία που του αρέσουν.

Έτσι το μόνο που απομένει, είναι το αποτέλεσμα των συζητήσεων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο για να φανεί αν ο παίκτης φορέσει τα «πράσινα». Στα θετικά της υπόθεσης για το «τριφύλλι» είναι και η σύμφωνη γνώμη του παίκτη, αλλά όπως προείπαμε τον τελευταίο λόγο τον έχει η ομάδα της Νέας Σμύρνης που αξιώνει από τους «πράσινους» ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ συν τα έμψυχα ανταλλάγματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.