ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μνήμες Βερολίνου από την Ευρωλίγκα (Vid)

Η Ευρωλίγκα μέσω ενός βίντεο-αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό, θυμήθηκε το 5ο ευρωπαϊκό το 2009 στο Βερολίνο. Τι δήλωσαν για εκείνη τη βραδιά Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους.

Μνήμες Βερολίνου από την Ευρωλίγκα (Vid)

Στο εβδομαδιαίο μαγκαζίνο της, η Ευρωλίγκα έκανε αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό και στο πέμπτο αστέρι που κατέκτησε, στο Final-4 του Βερολίνου, όπου είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στον συγκλονιστικό «εμφύλιο» ημιτελικό (84-82) και αλλά την ΤΣΣΚΑ στον τελικό (73-71).

Στο βίντεο μιλούν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όπου θυμούνται εκείνες τις μεγάλες στιγμές που πέρασαν με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ομπράντοβιτς, μεταξύ άλλων υποστήριξε, πως ο Παναθηναϊκός του 2009 ήταν «ίσως η καλύτερη ομάδα που κοούτσαρα ποτέ στον Παναθηναϊκό, με πολλά αστέρια, που δεν ήταν εγωιστές, αλλά λειτουργούσαν για την ομάδα» για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό τόνισε πως «αντιμετωπίσαμε έναν πραγματικά εξαιρετικό Ολυμπιακό», ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία φάση του τελικού με την ΤΣΣΚΑ, όπου το άστοχο σουτ του Σισκάουσκας έκρινε το νικητή.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τότε, ο Ομπράντοβιτς όπως αποκάλυψε είχε πει στους παίκτες του στο τελευταίο τάιμ άουτ: «Ας παίξουμε άμυνα, γιατί είμαστε καλοί στην άμυνα. Ήταν ρίσκο, αλλά αυτή είναι η δουλειά του κόουτς, να παίρνει ρίσκα» και κατέληξε για εκείνο το Final-4 πως γι’ αυτόν ήταν «το καλύτερο Final-4 της ιστορίας».

Από την πλευρά του ο «Σάρας» αναφέρθηκε στο διάστημα πριν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, καθώς συνεχώς «άκουγες μόνο Ολυμπιακός, Ολυμπιακός, Ολυμπιακός… Ήμασταν όμως προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι», ενώ επί προσωπικού, καθώς το 2009 κατέκτησε την τέταρτη κούπα του με τρεις διαφορετικές ομάδες, σχολίασε: «Ήμουν τη σωστή στιγμή στη σωστή ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.