ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Να μας ζήσει η παράγκα! (Vids)

Τελικά η παράγκα του Γιαννακόπουλου… καλά κρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Να μας ζήσει η παράγκα! (Vids)

Να μην ξεχάσουν οι κύριοι Αγγελόπουλοι, στο επόμενο ντέρμπι να μας πουν ποιους διαιτητές θέλουν να ορίσει η ΚΕΔ… Όλο παράπονα και όλο… βοήθεια για την ομάδα του Ολυμπιακού. Μάλλον έχουν βρει τον τρόπο εκεί στον Πειραιά να παίρνουν τα σφυρίγματα που θέλουν.

Ο Παπαπέτρου σαν άλλος «Καράτε Κιντ», πέφτει πάνω στον Γλυνιαδάκη με τον διαιτητή να βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη φάση και να… σφυρίζει αδιάφορα και ο Ολυμπιακός από ήττα σοκ από την Κηφισιά, πήρε μια νίκη που τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι της 1ης θέσης.

Ενώ ένα 24ωρο νωρίτερα, ο Ραντούλιτσα, του Παναθηναϊκού ντε, της ομάδας που ελέγχει τη διαιτησία στο μπάσκετ, χρεώνεται με 4 επιθετικά (!) φάουλ λόγω όγκου, που ζήτημα αν ήταν τα δύο. Τελικά η ομάδα των ανακοινώσεων και των δικαστηρίων, δεν πολεμιέται από την παράγκα; Η ομάδα θαύμα, η …καλύτερη της επταετίας στην Ευρώπη (μόνο αυτοί το πιστεύουν αυτό), τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Κηφισιά και χρειάστηκε τον κ. Γκόντα και τους συναδέλφους του;

Και καλά, οκ εμείς δεν είμαστε αντικειμενικοί. Ας δούμε τα βίντεο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Απλά στην επόμενη ανακοίνωση-κραυγή για τη διαιτησία, καλό είναι να θυμάστε κύριοι του Ολυμπιακού, τι έγινε απόψε στο Ζηρίνειο, την περασμένη εβδομάδα με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ κλπ.

ΥΓ: Αφού είστε και θεωρείτε την ομάδα σας την κορυφαία, γιατί τέτοια πρεμούρα για το πλεονέκτημα έδρας; Φοβηθήκατε μήπως χαθεί από σήμερα…;;;

YΓ.1: Αν είχε κερδίσει με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός, τώρα θα είχατε βγάλει 70 ανακοινώσεις, 150 non paper και θα είχατε κάνει και καμιά 200αρια ενστάσεις…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ