ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν είναι απίθανο να ασχοληθεί στο μέλλον με τον Παναθηναϊκό ο Πατέρας»

Ο Νικόλας Πατέρας δεν σκέφτεται να ασχοληθεί αυτήν την περίοδο με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Αντώνη Αντωνιάδη.

«Δεν είναι απίθανο να ασχοληθεί στο μέλλον με τον Παναθηναϊκό ο Πατέρας» | panathinaikos24.gr

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, με αφορμή την εκδήλωση της ομάδας του Γουέμπλεΐ, που θα διεξαχθεί μετά από πρωτοβουλία του Νικόλα Πατέρα, αναφέρθηκε στον πρώην παράγοντα των «πράσινων», τονίζοντας πως ο πρώην πρόεδρος της ομάδας δεν σκέφτεται να ασχοληθεί άμεσα με το «τριφύλλι».

Στο Βικελίδης θα μάθουμε
Στο Βικελίδης θα μάθουμε 2.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Αντωνιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την τιμητική εκδήλωση στην ομάδα του Γουέμπλεϊ από τον Ν. Πατέρα:

«Δεν υπήρξε συγκεκριμένος προγραμματισμός για την εκδήλωση. Ο Νικόλας Πατέρας είναι φίλος μου από παλιά και σε επικοινωνία που είχαμε με ρώτησε αν υπάρχει κανονισμένο κάτι για τις γιορτές. Του είπα πως όλη η ομάδα του Γουέμπλεϊ είναι διαθέσιμη και συμφωνήσαμε να γίνει αυτή η συγκέντρωση. Είναι μια αφορμή να θυμηθούμε εκείνη την εποχή».

Για το αν έχει σχέση η συνάντηση με τις φήμες περί επιστροφής Πατέρα στον Παναθηναϊκό:

«Δεν συνδυάζεται αυτή η εκδήλωση με τα διοικητικά. Είναι προσωπικό του θέμα το τι θα κάνει».

Για τις φήμες περί επιστροφής του Νικόλα Πατέρα:

«Δεν σκέφτεται αυτή την περίοδο να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα όχι ως το τέλος της σεζόν. Αυτό λέει η διαίσθηση μου. Ξέρω όμως πόσο αγαπάει την ομάδα και δεν είναι απίθανο να ασχοληθεί και πάλι στο μέλλον. Δική του είναι η απόφαση για το αν και το πότε θα μπει πάλι στην ομάδα».

Για τους λόγους που δεν «κατέβηκε» στις εκλογές της Συμμαχίας:

«Μάλλον δεν μετράω, δεν φτουράω και δεν γνωρίζω. Δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ από τη στιγμή που δεν μετράει η γνώμη μου για βασικά ζητήματα. Η Συμμαχία δεν λειτούργησε μέσα στην οικονομική κρίση. Έγινε προσπάθεια από τον πρόεδρο, αλλά δεν βγήκε το σχέδιο. Δεν υπάρχει δομή για ομάδα λαϊκής βάσης από τη στιγμή που το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν κερδίζει τίτλους. Το να έχεις καλή ομάδα λειτουργεί ως «κράχτης» για τον κόσμο που καλείται να βάλει χρήματα».

Για την εποχή της πολυμετοχικότητας:

«Το καλοκαίρι του 2010 που τελείωσε η πολυμετοχικότητα ο Παναθηναϊκός δεν χρώσταγε σε κανέναν και είχε απόθεμα 20 εκ. ευρώ. Μετά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ξέρω τι λένε οι ισολογισμοί. Ξεχνάτε το νταμπλ και την παρουσία μας στην Ευρώπη και βγάζετε συμπεράσματα. Δεν χρωστούσαμε σε κανέναν. Αυτό γνωρίζω μόνο».

Για την πορεία της ομάδας φέτος:

«Έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος δυστυχώς δεν βγήκαν οι μεταγραφές που έγιναν, που θεωρητικά ήταν καλές μεταγραφές. Μετά ήταν ο αποκλεισμός από την Καμπάλα που χάθηκε όλη η χρονιά και τέλος η διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close