ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ εξετάζει την περίπτωση Χουχούμη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, εξετάζει την περίπτωση του Διαμαντή Χουχούμη και δεν αποκλείεται να κάνει προσπάθειες για να πάρει ως δανεικό τον παίκτη, για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ΠΑΣ εξετάζει την περίπτωση Χουχούμη

Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» ως δανεικός τον Ιανουάριο και μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του, είναι και o ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως αναφέρει το «Goal», από την ομάδα της Ηπείρου θεωρούν πως ο Χουχούμης θα μπορέσει να δώσει αρκετές λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας και για αυτό θα κάνουν προσπάθειες, ώστε να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.