ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με το μυαλό μόνο στη νίκη

Ημέρα βόλεϊ η αυριανή και εκτός από το ματς του Παναθηναϊκού στη Volleyleague, τη δική της «μάχη» δίνει και η ομάδα γυναικών, που φιλοξενείται από το Μαρκόπουλο (23/12, 18:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με το μυαλό μόνο στη νίκη

Οι «πράσινες» μετά την εύκολη νίκη επί της Ηλιούπολης, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στο Μαρκόπουλο.

Με το αυριανό παιχνίδι, ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινούν και πάλι, με τη νέα χρονιά.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ρούσης, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, δηλώνει στο Panathinaikos1908.gr:

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη, σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση. Στόχος μας ενόψει του 2ου γύρου είναι να βελτιωθούμε, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε παρουσιάσει το επιθυμητό αγωνιστικό «πρόσωπο». Απαραίτητη προϋπόθεση για τον αυριανό αγώνα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην έχουμε το μυαλό μας στις διακοπές των εορτών».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/13, ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΑΝΣΤΗΡΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, 18:00

Διαιτητές:  Οικονόμου Β., Τσιμπινός, Επόπτες: Σκριμπώνης Πικραμένος Παρατηρητής: Τσιντομηνάς\

Γραμματεία: Λαζάρογλου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.