ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρίσιμο διήμερο για Μπουμάλ

Τις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση του Ολιβιέ Μπουμάλ καθώς αναμένεται να συναντηθεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη του Πανιωνίου.

Κρίσιμο διήμερο για Μπουμάλ

Οι επόμενες 48 ώρες αναμένεται να είναι καθοριστικές για την έκβαση της υπόθεσης του Καμερουνέζου άσου καθώς οι διοικούντες του Παναθηναϊκού και οι αντίστοιχοι του Πανιωνίου έχουν στα σκαριά συνάντηση που θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο.

Το κύριο κομμάτι που θα συζητηθεί θα είναι το οικονομικό καθώς ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί και μετά θα συζητήσει για ενδεχόμενα έμψυχα ανταλλάγματα. Το γεγονός ότι ο Μπουμάλ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι περιορίζει σαφώς το εύρος του οικονομικού ανταλλάγματος για την υλοποίηση της μεταγραφής, ενώ ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, αν και επιθυμεί διακαώς να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν επιθυμεί έπ’ ουδενί να έρθει σε ρήξη με τον Πανιώνιο.

Οι “πράσινοι” δεν μπορούν να διαθέσουν μεγάλο ποσό για την απόκτηση του Καμερουνέζου καθώς το μπάτζετ της ομάδας είναι ήδη μεγάλο φέτος. Έτσι είναι φανερό ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.